Zamknięty Temat
Strona 1 z 4 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Problem z wejściem na forum

  1. #1
    sagapo
    Super Moderator

    Problem z wejściem na forum

    Advertisement



    Próbowałam się dostać z telefonu na forum i wyskoczyło mi:

    wniosek nie jest juz dostępny na serwerze i nie ma adresu. proszę usunąć wszystkie odniesienia do tego zasobu. Dodatkowo 500 internal server error wystąpił podczas użycia.
    przeglądarka google chrome, a wchodzę na wątki z poczty emailowej




  2. #2
    aneeeczka
    Mamuśka
    ja miałam taki problem chwilowo w pracy dziś. Zresetowanie komputera pomogło

    --- Dopisek ---

    a i korzystam z mozilli


  3. #3
    pipi
    Administrator
    czy problem się powtarza / dalej tak macie?


  4. #4
    aneeeczka
    Mamuśka
    nie. U mnie to było jednorazowe


  5. #5
    sagapo
    Super Moderator
    już po problemie


  6. #6
    egafokus
    Mamuśka
    U mnie bylo przez jakis czas jak z telefonu probowalam wejsc a teraz juz ok


  7. #7
    czarnax
    Mamuśka
    Ja tez tak miałam. Zresetowałam lapka i było tak samo odczekałam parę minut i poszło. I do teraz jest oki.


  8. #8
    Sigonka
    Mamuśka
    mialam ten sam komunikat i puściło mnie dopiero jakies 15 min temu.


  9. #9
    Stefcia
    Staraczka
    Miałam pare dni temu też taką sytuacje ze nie mogło mnie połączyć z forum ale już jest ok. Nie wiem co to było?


  10. #10
    mulan44
    Mamuśka
    a mi teraz co chwile z kompoa wyskakuje taki komunikat

    Fatal error: Call to undefined function strpos() in /home/baza/domains/rodzinko.pl/public_html/vbseo.php on line 2


Zamknięty Temat
Strona 1 z 4 1 2 3 4 OstatniOstatni